Correduria d’Assegurances
Tots confien en nosaltres.
Vol saber per què?
Si vol més informació truqui al 972 70 04 96
Parés Assessors s.l. (Assegurances Parés) es remunta a l’any 1982, començant sent un petit negoci asegurador que ha anat evolucionant amb els anys cap a l’actual Corredoria d’Assegurances.

La independència és primordial en el sector asegurador, i nosaltres com a CORREDORIA D’ASSEGURANCES no estem vinculats a cap entitat asseguradora que ens pugui condicionar en cap moment. Això ens permet operar amb rigurosa neutralitat i aplicar exclusivament criteris professionals.

Cerquem la millor cobertura per cada risc a un preu competitiu, sempre amb Entitats Asseguradores de primer nivell, solvents i de prestigi.

A PARÉS ASSESSORS S.L. trobarà un equip de professionals titulats, en formació i reciclatge profesional constant, perfectament capacitats per gestionar tot tipus de riscs. Sempre amb la garantia d’oferir-li una solució personalitzada amb la millor relació qualitat-preu i adaptant-nos totalment a les seves necessitats. 
La nostra prioritat és la satisfacció plena i fidelització dels nostres clients, i és per això que prioritzem l’assessoremt i la defensa dels seus interessos. 
COL.LEGIAT Nº 74.406
COL.LEGI DE MEDIADORS D’ASSEGURANCES TITULATS DE GIRONA
Nº REGISTRE DGPFAT J-453GC
ASSEGURANÇA R.C. CONCERTADA SEGONS
ARTICLE 27.1 e
CAPACITAT FINANCERA ACREDITADA SEGONS
ARTICLE 27.1 fVetllar per la seva seguretat
és la nostra tranquil·litat.
Els nostres productes i serveis
Assegurances per empreses
Assegurances d’automoció
Assegurances patrimonials
Assegurances personals i productes financers
Sinistres: Assegurances d’automoció
Altres assegurances
+ informació: Contacti amb nosaltres
Si vol més informació sobre els nostres productes o serveis, empleni el següent formulari i ens posarem en contacte amb vostè el més aviat possible: