Administració de Finques
Si vol més informació truqui al 972 70 04 96
A Parés Assessorss, SL som administradors de finques desde 1992, i la confiança dels nostres clients ens avala. Ens distingim per la nostre capacitat de donar una resposta especialitzada i eficient als nostres clients, conjugant professionalitat amb un tracte proper i personal.

Gràcies a la nostra experiencia en el sector, garantim la millor solució per donar la máxima rentabilitat a la seva finca.

Agilitzem les gestions que comporta el manteniment i resolució d’incidències d’ una finca, oferint sempre una resposta rápida i profesional.
Proporcionem un assessorament continu al client, per que obtingui sempre la major rentabilitat i compleixi amb la normativa vigent.

Colaborem amb professionals de l’ambit juridic per fer els requeriments necessaris en defensa dels interessos de la propietat.

Disposem d’un equip humà dinàmic i eficient, que actua sempre amb professionalitat i proximitat per aconseguir un servei de qualitat i garantir la satisfacció dels nostres clients .

La nostra experiència és
la seva confiança
Els nostres serveis
Gestió de patrimoni
Gestió de comunitats de propietaris
+ informació: Contacti amb nosaltres
Si vol demanar més imformació sobre els nostres serveis, demanar pressupost o comunicar alguna incidencia en una comunitat de propietaris, empleni el següent formulari: